BY ELIZA

Nice to meet ya.

Hi ondernemer

Ik zie mezelf als enthousiaste, energieke maar vooral resultaat gerichte, strateeg, ideeën generator, online marketing expert, en creatieve webdesigner. Misschien zelfs wel een ‘serial entrepeneur’. Daarnaast ben ik ook nog eens partner van een fantastische man en moeder van twee prachtige kinderen waarmee ik samen in de binnenstad van Leeuwarden woon.

 

Het afgelopen decennium zette ik vier succesvolle bedrijven op. Met mijn eerste webshop bouwde ik een succesvolle internationale onderneming waarmee ik honderden mensen per maand bereikte. Via een aantal omwegen in de vorm van een zorgbedrijf (ja, echt!) en evenementenorganisatie (yep, best veelzijdig ook) kwam ik tot de conclusie dat mijn hart toch echt bij het coachen van ondernemers en het optimaliseren van hun Social media strategie ligt.

 

Want hoe succesvol ik ook was met het zorgbedrijf en in evenementen…..de energieke en blije geluksmomentjes die ik normaal altijd ervoer bleven uiteindelijk weg. Ik werd geleid door mijn onderneming in plaats van dat ik mijn onderneming leidde. This wasn’t what I signed up for! Alle omwegen, hobbels en obstakels hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik doe wat ik leuk vind! Nu help ik andere ondernemers hun Social media optimaal en met blijvend enthousiasme te benutten. Hun volgers te converteren naar kopende klanten. Dat maakt me blij, geeft me energie en daar hoef ik ‘s ochtends echt geen wekker voor te zetten! ‘I’ll sure as hell sign up for that!’

乂乂乂
Eliza

Toen ondernemen nog een opgave was

Online engagement creëren: dit is vaak de heilige graal van online ondernemers en marketeers. -Jup.. als het vastleggen van die per-fec-te instagramfoto een Olympische sport zou zijn.. nou – dan zouden we die gouden medaille wel in heel veel stukjes moeten verdelen. 

 

De hoeveelheid werk dat in zo’n klein vierkant fotootje is gaan zitten, is eigenlijk gewoon belachelijk. Maar stiekem toch zó leuk om te doen! Zeventig procent van het leven van een online ondernemer wordt besteed aan het zorgvuldig onderhouden van je Instagram. (Hoewel ik die statistieken zojuist uit mijn duim zoog, ben ik ervan overtuigd dat voor veel mensen geldt en dat dat percentage helemaal niet zo vergezocht is.) 

 

Denk aan de hoeveelheid tijd die je kwijt bent om het perfecte shot te bedenken, dat samen te stellen, knapste filter te kiezen en een ‘catchy’ onderschrift te tikken. Vervolgens controleer je nog ff snel of je Instagram feed nog wel een mooi en consistent samenhangsel van perfecte omstandigheden is. 

 

 

Dit alles gold ook voor mij, en op een gegeven moment ben ik gaan denken: ‘ Weegt – dat hele proces echt op tegen die paar minuten waarbij je geniet van datgene wat je op de foto hebt gezet?’ Nope….

Hoe ondernemen voor jou zou moeten zijn

Zeker – Instagram kan een te gekke manier zijn om op de hoogte te blijven en contact te houden, om mooie momenten te delen en anderen schaamteloos te begluren. Doe het alleen wel op een manier die jou past, die leuk is maar vooral resultaat oplevert. En dat is waar ik om de hoek kom… 

 

Want alleen maar je halve dag besteden aan de perfecte feed, ja – dat is helemaal niet leuk, en zeker niet de oplossing. Zo help jij je creativiteit en motivatie per direct om zeep, en ben jij er binnen een half jaar dus he-le-maal klaar mee! Je insta hoeft geen opsomming van teksten te worden, het kan leuker, creatiever en effectiever. 

 

Wanneer je gaat variëren, met bijvoorbeeld een combinatie met gekke gifjes van jezelf en (zweet-in-de-bilspleet-level) zenuwachtig je eerste Podcast opnemen en jezelf op Spotify plaatsen.. – dán wordt het gewoon leuk, en voelt het niet meer als opgave. In mijn beleving is dat de manier waarbij Instagram je weer plezier en energie geeft.

 

 

Een beetje gekkigheid, spontaniteit en fleur… maakt het allemaal een beetje minder saai.

Eliza van Houten

Ik ben gepassioneerd over

eenvoud

Ik ben ervan overtuigd dat eenvoud de sleutel is tot succes. Daarom stellen we alle benodigde tools, sjablonen en trainingen beschikbaar voor het opzetten en uitbreiden van jouw bedrijf. Op deze manier kun jij gemakkelijk jouw doelen bereiken en het succes behalen waar je naar streeft.

strategie

Ik zal een diepgaande analyse uitvoeren van jouw huidige bedrijfsstrategie en vervolgens duidelijke en praktische begeleiding bieden om je te helpen jouw doelen te bereiken. Daarnaast zullen eventuele blinde vlekken worden geïdentificeerd die jouw vooruitgang kunnen belemmeren.

winst

Mijn missie is eenvoudig: jou helpen bij het vergroten van je winstmarges, zodat je concurrerend blijft en jouw bedrijf kan groeien. Met mijn ondersteuning kun je jouw bedrijf naar hogere niveaus tillen.

Let's Join Forces

Wat ik vaak zie bij ondernemers die ik help is dat ze een strategie volgen die niet bij ze past. Hun feed is geen reflectie van hun eigen persoon.  Ze willen InstaMaster zijn met de standaard strategie die iedereen gebruikt. Ik kan je een ding verzekeren; dit zet je meteen in de zesde versnelling naar het gaan haten van je leven en je bedrijf.

 

Want weet je? Het hoeft allemaal niet zo saai  en perfectionistisch te zijn. En het moet zeer ‘zekah’ niet als verplichting voelen. Social media wordt weer leuk als je hier je eigen draai aan weet te geven met bijvoorbeeld een podcast of je eigen gemaakte gifjes. Met mijn trainingen maak ik van jou een echte InstaMaster.. Jouw feed laat weer zien wie jij echt bent, en dat trekt de klanten aan met wie jij wil samenwerken. 

 

Have no fear, Eliza is here! Ik begeleid je door de digital jungle en behoed je voor de digital disasters.

Eliza van Houten

Headquarters

Sinds 1 November 2021 is dit de thuishaven van elizavanhouten.nl.

 

Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding.

 

Adres:
Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden

 

Parkeren kan voor de deur!

even koffie drinken?