BY ELIZA

Ontdek jouw praktische strategie

' to get there '

Wekelijkse Q&A, Masterclasses en online video academy

Ik kan niet wachten om jou te helpen met het opzetten van jouw bedrijf en Instagram strategie! Samen zullen we jouw marketing, omzet en aanbod volledig verenigen tot een goed lopend en gestroomlijnd online bedrijf.

Business plan

We gaan samen een WAANZINIG aanbod en productlijn ontwikkelen met een solide lange termijn winststrategie. Geen snelle trucjes die uiteindelijk niets opleveren. Naast je product of dienst, creëren we een ‘passief’ aanbod dat het hele jaar door verkocht kan worden. Je zult duidelijkheid, structuur en een heldere toekomstvisie krijgen, waardoor je je voor de volle 100% kunt concentreren op wat écht werkt en waarvan je de resultaten zult zien.

Magnetische content

We gaan jouw social media game opzetten en naar een hoger niveau tillen! Jouw content wordt onweerstaanbaar voor jouw ideale klant, waardoor je niet meer om de betalende klanten heen kunt. We zetten een strategisch plan op om meer zichtbaarheid te creëren en jouw ideale doelgroep aan te spreken. Of je nu het beste uitblinkt in LIVE masterclasses of als podcasthost, we kiezen het social media kanaal dat het beste bij jou past en brengen jouw authentieke zelf tot leven op een manier die bij jou past. Get ready voor een social media boost!

Automatiseren en versimpelen

 

De Business Academy is alleen
geschikt voor jou, als je...

consistent

Consistent en serieus bezig wil zijn met jouw bedrijf en niet langer alleen maar bezig willen zijn met ‘uitzoeken’ en ‘aankloten’.

actief

Actief aan de slag gaat met de informatie, opdrachten en tools die worden aangeboden. Ik deel al mijn kennis, maar jij moet bereid zijn om het toe te passen.

actie

Bereid bent om uit je veilige en vertrouwde comfortzone te stappen, excuses voorgoed vaarwel te zeggen en samen met mij in de actie-modus komt

Is this you?

 • Je droomt van de dag dat je je baan opzegt en volledig voor je onderneming gaat, maar het idee alleen al maakt je mega zenuwachtig!
 • Je brengt uren en uren achter je telefoon/laptop door en doet 4930585 dingen tegelijkertijd, maar het lijkt alsof je nauwelijks vooruitgang boekt.
 • Je wilt alles perfect doen en blijft daarom steeds maar uitstellen, wachtend op het ideale moment om eindelijk te starten.
 • Je voelt de drang om te starten met ondernemen of bent net begonnen, maar raakt verstrikt in alle mogelijkheden. Waar moet je beginnen?!
 • Je hebt al verschillende cursussen gevolgd, maar de hoeveelheid informatie is overweldigend en het lijkt alsof je door de bomen het bos niet meer ziet.
 • Je hebt weinig mensen in je omgeving met wie je kunt brainstormen en die begrijpen waar je mee bezig bent.

Dan is mijn Business Academy voor jou.

evh-apple

Stel je voor dat.....

 • Je altijd een partner in crime aan je zijde hebt! Iemand waar je terecht kunt voor advies, praktische tips en die je uitdaagt om verder te denken. Samen gaan we voor succes en overwinningen!
 • Je eindelijk weet wat je passie is en hoe je daar een succesvolle onderneming omheen kunt bouwen.
 • Je op een gezellige, leuke en inspirerende manier kunt ontdekken wat jouw persoonlijke manier van ondernemen is.
 • Een expert je stap voor stap meeneemt bij het opbouwen van een sterke basis voor je onderneming en waar je met al je vragen terecht kan.
 • Je toegang hebt tot één centrale plek waar je alles vindt wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten.
 • Je eindelijk afrekent met uitstelgedrag en perfectionisme, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan.
 • Je niet langer alleen bent en kunt overleggen met gelijkgestemden en vragen kunt stellen aan experts.
 • Je met behulp van mijn traject een duidelijke social media en marketing strategie hebt ontwikkeld.

Waarom ik jou kan helpen

Ready for the ride?

Ik ben Eliza en ik ben online business coach. Na het oprichten van vier succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Één van de redenen dat ik mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kon zetten. Het is dé plek om een community op te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product. Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen.
Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren uitproberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaren verkorten.

乂乂乂
Eliza

Wat zit er in dit traject?

Persoonlijke coaching:

 

We beginnen met een live kick-off en vervolgens hebben we twee keer per week een online Q&A call en focus sessies. Uiteraard sta ik tussendoor altijd klaar om vragen te beantwoorden en feedback te geven.

 

Samen aan je bedrijf werken

 

Zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

 

Persoonlijk en zakelijke groei

 

Aangezien jij de basis vormt van jouw bedrijf, richten we ons niet alleen op zakelijke groei, maar ook op jouw persoonlijke leiderschap.

 

Alle trainingen

 

Je krijgt toegang tot al mijn modules, waarmee je echt gericht aan de slag gaat om jouw doelen te behalen. We gaan samen aan de slag met het bedenken, uitwerken en opzetten van jouw bedrijf. Daarnaast krijg je een zeer uitgebreide Instagram-training waar je leert verkopen, leer je hoe je jouw eigen podcast kunt opnemen in Spotify en kun je zelfs jouw eigen GIF’s maken. This is goin to be so much FUN!

De investering

Dit programma is uitsluitend bedoeld voor ondernemers die bereid zijn te investeren in zichzelf en hun bedrijf, wetende dat dit essentieel is voor groei en vooruitgang. De investering voor het programma bedraagt 1.000 euro per maand voor een periode van drie maanden, hoewel betaling in termijnen mogelijk is. Als VIP-klant krijg je toegang tot al mijn trainingen. Voorafgaand aan de start van het programma zullen we een intakegesprek hebben om te bepalen of er een geschikte match is. Als beide partijen enthousiast zijn, plannen we de live kick-off, coachinggesprekken en focus-sessies in en kunnen we aan de slag gaan!

Dit is hoe het werkt

 • Zodra je bent aangemeld krijg je binnen enkele minuten een mail met daarin inloggegevens voor mijn besloten leeromgeving en Facebook community.
 • De academy staat vol uitgebreide modules vol video’s en opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.
 • Je krijgt drie maanden de 1-op-1 coaching, en je hebt een jaar toegang tot de academy.
 • De academy bevat concrete opdrachten om direct aan de slag te gaan, en te groeien met jouw bedrijf.

Heb je nog een andere vraag, let me know. Ik beantwoord elke mail, DM en postfuif. ; )

Let's Join Forces

Op dit moment zit de Business Academy in de make-up stoel voor een dikke vette make-over. Ik ben achter de scherm druk bezig met het transformeren naar de next level.

Eliza van Houten