BY ELIZA

Creëer moeiteloos en in no-time je eigen persoonlijke GIFs

Heb je er ooit gedacht aan het hebben van je eigen gepersonaliseerde GIFs en stickers om te gebruiken op social media? Het is echt super tof en het kan zelfs een strategische zet zijn om jouw online zichtbaarheid te vergroten op een unieke manier! En nu heb ik goed nieuws voor jou, want het maken van jouw eigen GIFs is nu supersimpel en snel met onze online cursus ‘Je eigen GIFjes maken!’

Geen gedoe meer met een greenscreen of dure en ingewikkelde online tools en programma’s. Met alleen jouw mobiel kun je binnen 10 minuten jouw eigen unieke GIFjes en stickers maken en direct opslaan als GIF-bestand. En het beste is, je leert niet alleen hoe je ze maakt, maar ook hoe je ze slim kunt inzetten op jouw social media kanalen, website en zelfs in e-mailmarketing.

Mijn online cursus biedt toegang tot 5 modules met praktische video’s en opdrachten, een online werkboek en een bonusvideo om nog meer uit jouw gemaakte GIFs en stickers te halen. En als kers op de taart, krijg je onbeperkte toegang en persoonlijke inspiratie en energie van mij om jouw eigen GIFjes te maken!

Yes, LEUK! Laten we samen aan de slag gaan en jouw online zichtbaarheid een mega boost geven met jouw eigen unieke GIFs en GIF-stickers.

Stuur me gerust een DM via Instagram als je vragen hebt. Ik zie je snel in de online cursus ‘Je eigen GIFjes maken’!