BY ELIZA

Hoe ik mijn dagen als moeder en ondernemer indeel

Voordat ik moeder werd, was ik al bezig met het creëren van een connectie met mezelf. Ik stond vroeg op en nam twee uur de tijd voor mezelf om te wandelen, te mediteren en andere activiteiten te doen voordat ik om tien uur begon met werken. Dit gaf me een rustige start van de dag en beïnvloedde mijn energiepositie voor de rest van de dag.

 

Nu als moeder van Brennan en Novée is mijn ochtendroutine iets veranderd, maar ik vind het nog steeds belangrijk om tijd voor mezelf te nemen en me leuk aan te kleden voordat ik aan de dag begin. Ik werk nog steeds met mijn klanten, maak inhoud voor mijn programma’s en werk aan mijn podcast.

 

Sommige dagen verlopen niet altijd volgens plan, bijvoorbeeld als Novée eerder van de opvang moet worden gehaald. Gelukkig kan ik mijn agenda aanpassen doordat ik mijn afspraken niet te dicht op elkaar plan.

 

Heeft het moederschap me veranderd als ondernemer? Ik ben nog steeds gedreven, maar ik heb nu wel meer de gedachte dat het niet ten koste van alles hoeft te gaan. Ik hoef niet per se een miljoen aan omzet te draaien en nog meer klanten aan te nemen. Het gaat mij erom dat ik een fijn leven kan leiden en dat alleen werken me niet gelukkig maakt.

 

Als ik geen moeder was geworden, zou ik waarschijnlijk wel meer de ambitie hebben gehad om nog hogere doelen te bereiken. Maar nu heb ik mijn prioriteiten anders gesteld en wil ik mijn klanten goed helpen en ook tijd hebben voor mijn gezin.

 

Voor mij is het moederschap en ondernemerschap een ideale combinatie. Ik ben ondernemend en houd van vrijheid en flexibiliteit in mijn leven. Mijn bedrijf maakt het mogelijk om er te zijn voor Brennan en Novée wanneer ze mij nodig hebben.

 

Hoe ik mezelf altijd kan helpen om de best mogelijke moeder te zijn, is …

 

✨️ Leg je mobiel weg in de avond! 👈🏼

 

✨️ Zet je mail & meldingen van drukke apps op stil!

 

✨️ Sport je fit.. zwemmen, yoga, krachttraining

 

✨️ Luister of lees een inspirerende podcast of boek

 

✨️ Creëer je eigen, fijne me-time momentjes

 

✨️ Start met yoga en/of mindfullness

 

Dit wist jij natuurlijk al lang,
maar hopelijk motiveert het je na het lezen. 😚

 

– 𝗬𝗢𝗨 𝗥𝗢𝗖𝗞 –

 

Don’t forget to be awesome and fabulous today 💫

 

乂乂乂
Eliza