BY ELIZA

Bouw je webshop
in één dag

Wil jij graag leren hoe je een professionele webshop kunt opzetten en onderhouden?

Onder deskundige begeleiding ga je in slechts één dag stapsgewijs aan de slag om je eigen WordPress WooCommerce-webshop te creëren, volledig afgestemd op jouw huisstijl, productaanbod en visueel materiaal.

Profiteer nu van onze pilot! € 499,- i.p.v. € 899,-

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze E-commerce masterclass leer je binnen één dag hoe je een webshop bouwt met WordPress en Elementor en hoe je kunt starten. De masterclass is zo opgebouwd dat jij snel de essentiële elementen van WordPress en WooCommerce gaat leren.

De masterclass word gehouden in een kleine groep van (max. 6 personen). Stap voor Stap leggen wij de basis van WordPress, WooCommerce en Elementor uit. Vervolgens ga je zelf aan de slag met WordPress en blijven we je continue ondersteunen. Zie jij jouw droomwebshop al helemaal voor je?

Aan het einde van de dag, heb jij je eigen webshop, en weet jij precies hoe je de webshop helemaal naar wens kunt aanpassen. Tevens ben je helemaal ready om te beginnen met het verkopen met je eigen webshop! Overtuigd? Meld je aan! 

– 乂 –

 

Eliza van Houten

Stap voor stap

en zonder enige technische voorkennis!

Met onze E-commerce Masterclass in WordPress, krijg je de kennis en de tools om zelfstandig een doeltreffende en professionele webshop te creëren, volledig aangepast aan je eigen huisstijlkleuren.

Door gebruik te maken van een op maat gemaakt stappenplan, gaan wij samen met jou jouw droomwebshop maken. En dat in slechts één dag!

Misschien vraag je je af: “Hoe is het mogelijk om in slechts één dag een goede webshop te bouwen?” Voorafgaand aan de training stellen we een voorbereidingspakket op. Zodat we op de cursusdag zelf direct aan de slag kunnen.

Bovendien beschikken wij over meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van WordPress-webshops, waardoor we precies weten wat er nodig is om een webshop te creëren die perfect bij jou past. Ook kunnen we snel schakelen om jou zo goed mogelijk te helpen.

De voordelen

van de E-commerce Masterclass

Zelfstandigheid:

Onder begeleiding van een ervaren WordPress, WooCommerce & Elementor specialist leer je hoe je op eigen kracht een webshop kunt bouwen. Na de training ben je in staat om zelfstandig je webshop te beheren en up-to-date te houden, zonder voortdurend een beroep te hoeven doen op een developer. Bij eventuele vragen staan we natuurlijk altijd voor je klaar en denken we graag met je mee.

Uitgebreide Functionaliteiten:

Met WordPress  als Content Management Systeem (CMS) kun je moeiteloos een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken en diverse functionaliteiten toevoegen, zoals het plaatsen van tekst, afbeeldingen, video’s, producten, aanbiedingen, Google Maps, Social Media-integratie, formulieren, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, agenda’s, blogs, portfolio’s, fotoalbums en veel meer, met slechts een paar muisklikken. Tijdens de training leer je hoe dit allemaal werkt.

Open Source Betrouwbaarheid:

WordPress is een Open Source platform, wat betekent dat het wereldwijd wordt onderhouden door een grote gemeenschap van specialisten en ontwikkelaars. Dankzij deze brede ondersteuning blijft WordPress stabiel, evolueert het met de tijd en ontvangt het regelmatig beveiligingsupdates. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van een specifieke webbouwer.

Flexibiliteit:

In tegenstelling tot gesloten systemen, zoals WIX, JIMDO en STRATO, die vaak door specifieke webbouwers of softwarebedrijven worden ontwikkeld en onderhouden, biedt WordPress meer vrijheid en flexibiliteit. De kans is groot dat je al eerder of in de toekomst tegen veel limieten en beperkingen aanloopt bij deze gesloten systemen.

Eliza van Houten

Wat kun je na de masterclass?

Werken met Woocommerce webshop plugin

  • Het creëren van een gepersonaliseerd en responsief ontwerp op basis van je eigen huisstijl
  • Effectief gebruik van widgets, plug-ins en thema’s voor je website
  • Praktische instructies voor het zelfstandig beheren van je webshop, inclusief het toevoegen van pagina’s, teksten, video’s en afbeeldingen
  • Het plaatsen van producten, het organiseren van categorieën, en het opzetten van acties en aanbiedingen
  • Het integreren van betaalproviders zoals iDeal, Paypal en facturering
  • Het schrijven van teksten om je boodschap optimaal over te brengen.

Voorbereiding

op de e-c0mmerce masterclass

  • Je dient je eigen laptop mee te nemen, waarop alleen een actuele internetbrowser nodig is, er zijn geen extra software of aansluitingen vereist. Uiteraard kun je gebruikmaken van ons WiFi-netwerk.

  • Specifieke voorkennis is niet vereist; het is voldoende als je comfortabel met een computer kunt omgaan en nieuwe programma’s redelijk snel kunt oppikken na uitleg.
  • Voor de workshop hoef je geen domeinnaam of hosting te hebben, aangezien we een persoonlijke workshopwebsite voor je klaarzetten. 
  • Indien je al een domeinnaam en hosting hebt, kunnen we WordPress voor jou op die omgeving installeren.

Tijdens de masterclass ga je aan de slag met een overzichtelijk en veelzijdig WordPress-template.

Nadat je je hebt ingeschreven voor de masterclass, nemen we contact met je op om de beste aanpak voor domeinnaam, hosting en WordPress-installatie te bepalen. We bespreken ook wat je verder kunt doen ter voorbereiding om het meeste uit de training te halen. Uiteraard kun je nu al contact met ons opnemen om je vragen te stellen!

Follow-up sessie

Na het voltooien van de bouw van je webshop en het vullen ervan, is het tijd voor een follow-up sessie. Tijdens deze sessie nemen we samen de hele webshop grondig door. We stellen de juiste configuraties in en zorgen ervoor dat de webshop online wordt geplaatst op het domein van jouw keuze.

Daarnaast staat deze sessie open voor alle vragen die je mogelijk hebt na de masterclass. Of het nu gaat om verdere optimalisaties of andere aspecten van je webshop, we staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je webshop een succes wordt. Jouw succes is ons doel, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je online ambities.

Investering

Profiteer nu van onze pilot! € 499,- i.p.v. € 899,-

Je hebt je eigen sparringpartner, brainstormpartner, en persoonlijke trainer – allemaal in één! Deze investering omvat de volledige webshop, inclusief ontwerp, begeleiding, praktische instructie, en bouw. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen! Het omvat ook een voorafgaande brainstormsessie en ondersteuning na de oplevering. Als je dat wenst, kunnen we tegen een meerprijs ook de domeinnaamregistratie, hosting en updates van jouw WordPress-webshop verzorgen.

 

De vermelde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

– 乂 –

 

Eliza van HOuten

Wil je meedoen?

YOU CAME TO THE RIGHT PLACE.​

Inschrijformulier

Trainingsdata:

 

30 september 2023 (zaterdag) 

11 oktober 2023 (woensdag)

28 oktober 2023 (zaterdag)

Let's Join Forces

Heb je nog vragen of twijfels over de masterclass? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van meer informatie. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of stuur even een app of DM via onze socials. We zijn er om je te helpen en jouw deelname aan deze masterclass zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Eliza van Houten

Headquarters

Sinds 1 November 2021 is dit de thuishaven van Business By Eliza. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding.

 

 

Adres:


Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden

 

 

Parkeren kan voor de deur!

even koffie drinken?