BY ELIZA

Jouw exclusieve dag, persoonlijk en VIP!

VIP Livedag 1:1

Ondernemen met duidelijk inzicht in je doelen.

Ik kan niet wachten om je online bedrijf een complete make-over te geven tijdens onze exclusieve 1:1 VIP Livedag, waar jij en jouw bedrijf gedurende de hele dag in de schijnwerpers staan!

 

evh-apple

Exclusive VIP Experience Day

Die innerlijke drang is niet te negeren! Je droomt van het lanceren en uitbouwen van je eigen onderneming. Toch houden twijfels je gevangen. Die innerlijke criticus fluistert je negatieve gedachten in, vertelt je dat het je niet zal lukken en dat kritiek onvermijdelijk is. Je begrijpt dat je bedrijf alleen kan bloeien als jijzelf groeit, maar je bent bang dat je de uitdagingen van dat hogere niveau niet aankunt. Het is tijd om jezelf uit die beperkende overtuigingen te bevrijden!

Dan is mijn VIP Livedag voor jou.

Business plan

We gaan samen een WAANZINIG aanbod en productlijn ontwikkelen met een solide lange termijn winststrategie. Geen snelle trucjes die uiteindelijk niets opleveren. Naast je product of dienst, creëren we een ‘passief’ aanbod dat het hele jaar door verkocht kan worden. Je zult duidelijkheid, structuur en een heldere toekomstvisie krijgen, waardoor je je voor de volle 100% kunt concentreren op wat écht werkt en waarvan je de resultaten zult zien.

Magnetische content

We gaan jouw social media game opzetten en naar een hoger niveau tillen! Jouw content wordt onweerstaanbaar voor jouw ideale klant, waardoor je niet meer om de betalende klanten heen kunt. We zetten een strategisch plan op om meer zichtbaarheid te creëren en jouw ideale doelgroep aan te spreken. Of je nu het beste uitblinkt in LIVE masterclasses of als podcasthost, we kiezen het social media kanaal dat het beste bij jou past en brengen jouw authentieke zelf tot leven op een manier die bij jou past. Get ready voor een social media boost!

De VIP Livedag is alleen
geschikt voor jou, als je...

consistent

Consistent en serieus bezig wil zijn met jouw bedrijf en niet langer alleen maar bezig willen zijn met ‘uitzoeken’ en ‘aankloten’.

actief

Actief aan de slag gaat met de informatie, opdrachten en tools die worden aangeboden. Ik deel al mijn kennis, maar jij moet bereid zijn om het toe te passen.

actie

Bereid bent om uit je veilige en vertrouwde comfortzone te stappen, excuses voorgoed vaarwel te zeggen en samen met mij in de actie-modus komt

Is this you?

Ben jij vastbesloten om een onderneming te (her)starten en naar ongekende hoogten te brengen? Heb jij grootse plannen en wil je jouw ideeën tot in de kleinste details uitwerken? Of bevind je je misschien nog aan het begin van jouw reis en wil je graag brainstormen totdat het duidelijk is waar jouw unieke talenten en vaardigheden liggen?

 

Droom jij van die ene geniale strategie die jouw onderneming naar nieuwe hoogten zal tillen? Verlang je naar een helder en aantrekkelijk aanbod, zowel voor de korte als lange termijn? En ben je op zoek naar een doordachte online zichtbaarheidsstrategie die perfect bij jou past?

 

Samen duiken we ‘s ochtends diep in jouw aanbod, bespreken we alle (potentiële) klanten en stellen we een concrete planning op. ‘s Middags gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een marketing- en online zichtbaarheidsstrategie die jou moeiteloos en met plezier laat werken.

 

Je kunt een liefdevolle, maar effectieve duw (of een flinke schop, afhankelijk van wat je nodig hebt) in de rug verwachten, en na deze enerverende dag zul je onmiskenbaar resultaat zien.

 

Benieuwd geworden? Boek dan nu een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek van 20 minuten!

Let’s do this

evh-apple

Dit traject omvat:

  • Matchcall Online (20 minuten): Hier starten we onze reis, waarin we elkaar leren kennen en ontdekken of we de perfecte match zijn voor dit avontuur.
  • Livedag op Locatie (10:00 – 17:00 uur): Een dag vol inspiratie, strategische planning, dikke lol en concrete stappen om jouw onderneming naar hoogten te brengen.
  • Strategiegesprek 1:1 Online (30 minuten): Na de livedag gaan we dieper in op jouw persoonlijke strategie en bespreken we hoe je deze verder kunt verfijnen.
  • Coaching via WhatsApp (twee weken): Gedurende twee weken bied ik je continue ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op begeleiding en advies.

De investering voor dit traject bedraagt tijdelijk slechts €997,- (excl. BTW), in termijnen betalen is ook mogelijk.

 

Boek een matchcall van 20 minuten waarin we ontdekken of we samen deze toffe reis gaan maken!

Waarom ik jou kan helpen

Ready for the ride?

Ik ben Eliza en ik ben online business coach. Na het oprichten van vier succesvolle bedrijven en verkopen van mijn online bedrijf ben ik startende ondernemers gaan coachen.

Één van de redenen dat ik mijn bedrijven succesvol heb gemaakt, is omdat ik heb geleerd hoe ik Instagram slim in kon zetten. Het is dé plek om een community op te bouwen, je producten organisch te testen en vervolgens te verkopen aan mensen die al enthousiast zijn over jou en je product. Believe me: je wilt niet weten hoeveel stress, slapeloze nachten en advertentiekosten ik heb bespaard door voor al mijn bedrijven een longlasting community op te bouwen.
Ik geloof volkomen dat Instagram ontzettend waardevol is voor elke ondernemer. Toch voelt het voor veel ondernemers als een complete waste of time. Daar wil ik verandering in brengen. Na jaren uitproberen en strategieën testen, heb ik de meest waardevolle kennis en skills samen met mijn ervaringen verzameld in één formule. Zo kun jij leren van mijn successen en de Instagram learning curve met een paar jaren verkorten.


Eliza

Wat zit er in deze VIP Livedag

Matchcall Online (20 minuten

 

Hier starten we onze reis, waarin we elkaar leren kennen en ontdekken of we de perfecte match zijn voor dit avontuur.

 

Livedag op Locatie (10:00 – 17:00 uur)

 

Een dag vol inspiratie, strategische planning, heerlijke lunch, dikke lol en concrete stappen om jouw onderneming naar hoogten te brengen.

 

Strategiegesprek 1:1 Online (30 minuten) 

 

Na de livedag gaan we dieper in op jouw persoonlijke strategie en bespreken we hoe je deze verder kunt verfijnen.

 

Coaching via WhatsApp

 

Gedurende twee weken bied ik je continue ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op begeleiding en advies.

 

Samen aan je bedrijf werken

 

Zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

De investering voor dit traject bedraagt tijdelijk slechts €1250,- (excl. BTW), in termijnen betalen is ook mogelijk.

 

Boek een matchcall van 20 minuten waarin we ontdekken of we samen deze toffe reis gaan maken!

 

This is goin to be so much FUN!

Een Matchcall

Ik vind het echt fantastisch dat je op zoek bent naar een diepgaande verandering in je leven en bereid bent om daarbij ondersteuning te krijgen! Hier ben je absoluut aan het juiste adres. En het goede nieuws is dat je er maar op één manier achter kunt komen of wij de juiste match zijn: door middel van een kennismakingsgesprek! Laten we snel een afspraak maken!

Headquarters

Sinds 1 November 2021 is dit de thuishaven van elizavanhouten.nl.

 

Kom gerust eens langs voor een kop koffie en een rondleiding.

 

Adres:
Castorweg 5
8938 BE Leeuwarden

 

Parkeren kan voor de deur!

even koffie drinken?